De omgeving

Een prachtige omgeving waar ontzettend veel te zien is.
Een omgeving waar u tot rust kunt komen, een omgeving die u zelf moet ervaren.

Meer informatie over evenementen in de buurt van Landhuis de Heibloem. Klik hier! 

Opzoek naar verschillende wandel routes in het mooie natuur gebied? Klik hier!

Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van De Limburg Card* kortingen in Noord- en Midden-Limburg. Bekijk de locaties hier!

*kaarten zijn aanwezig in Landhuis de Heibloem.

Natuurgebied Leudal

Het groene hart van Leudal. Een prachtige omgeving waar ontzettend veel te zien is. Een omgeving waar u tot rust kunt komen, een omgeving die u zelf moet ervaren. 

Recreatieplas Het Blauwe Meertje is een recreatieplas met kraakhelder water en een heerlijk strand. Vanaf nu hoeft u niet meer naar de kust voor een dagje strand ervaring. 

Restaurant De Busjop is gelegen op een sfeervolle locatie aan de rand van het Leudal in Heythuysen. Na een wandeling (startpunt wandel- en fietsroutes) kunt u hier genieten van een verscheidenheid aan gerechten.

Ontdek de wijde omgeving van Landhuis de Heibloem met originele Italiaanse Vespa scooters of (e)-bikes of peddel op je gemak over de mooie (Maas)plassen en geniet van de omringende flora en fauna.

De Maasplassen zijn vanwege de diversiteit redelijk uniek te noemen. De watersporter kan hier kiezen uit verschillende activiteiten. Je kunt op de Maasplaasen onder meer surfen, zeilen, zwemmen, roeien, duiken, kanoën en waterskiën. Er zijn diverse moderne jachthavens, mooie dagstranden en uitstekende visstekken.

Designer Outlet Roermond is een paradijs voor iedereen die graag een dagje gaat shoppen. Met maar liefst 200 winkels en 250 designermerken en kortingen die oplopen tot wel 70%, bieden ze voor ieder wat wils.

Thorn, het witte stadje

Een van de parels van Limburg is het witte stadje Thorn. Het stadje staat bekend om de markante witgeschilderde huizen, monumentale panden en de authentieke geplaveide straatjes.

Attractiepark Toverland in Sevenum is 365 dagen per jaar geopend en beschikt over outdoor- en indoorattracties. Kinderen beleven in Toverland gegarandeerd een betoverende dag.

Geweldige locatie om tot rust te komen in een prachtige natuur.

Neem contact met ons op!

Hebt u een vraag of wilt u reserveren? Neemt u dan eenvoudig contact op via mail of belt u ons!