De woning

Een prachtige omgeving waar ontzettend veel te zien is.
Een omgeving waar u tot rust kunt komen, een omgeving die u zelf moet ervaren.

Landhuis de Heibloem is een vakantiewoning voor grote groepen en ligt ten noorden van Roggel en wordt omringd door het prachtige natuurgebied “Leudal”.  Rondom het landhuis vindt men veel landbouw, bosgebieden en landgoederen. Een prachtige omgeving waar ontzettend veel te zien in. Een omgeving waar u tot rust kunt komen, een omgeving die u zelf moet ervaren.

De woning is recent verbouwd met behoud van authentieke elementen en zorgvuldig ingericht. Onze accommodatie is een mooie uitvalsbasis voor sportieve of Bourgondische weekenden met familie of vrienden. De gehele woning is voorzien van centrale verwarming, tv, magnetron, douche en wc, eigenzinnige inrichting en een eigen terras. Verder kunt u eenvoudig voor de deur parkeren op de ruime parkeerplaats. 

Kenmerken

Landhuis de Heibloem is een vakantiewoning voor grote groepen en ligt ten noorden van Roggel en wordt omringd door het prachtige natuurgebied “Leudal”.  Rondom het landhuis vindt men veel landbouw, bosgebieden en landgoederen. Een prachtige omgeving waar ontzettend veel te zien in. Een omgeving waar u tot rust kunt komen, een moegeving die u zelf moet ervaren.

 

Slaap- en badkamers

De verdeling van de slaapkamers:

  • In de ruimste slaapkamer (master bedroom) staan vier 1 persoons bedden. 2 bedden kunnen worden gekoppeld tot een dubbel-bed. Deze kamer ligt naast een zeer luxe badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet, ideaal voor ouders met kleine kinderen en er is een balkon
  • 2 slaapkamer’s hebben 2 een persoons bedden
  • 4 slaapkamers hebben 2 een persoons bedden die allen gekoppeld kunnen worden tot 2 persoons bedden

Het landhuis is geschikt voor 16 personen.

Verder zijn er 3 badkamers en 4 toiletten. Op de begane grond is nog een extra toilet bij de achterdeur. Zo heeft u optimaal comfort en privacy. Precies wat u van een landhuis mag verwachten.

Keuken en woonkamers

De keuken is volledig in gericht met een gasfornuis/oven, 1 koelkast met 2 diepvries lades, afwasmachine, magnetron.

Verder is er op begane grond is een gezellige woonkamer met TV en aansluitend terras. Als ook een  ontspanningsruimte met spellen.

Achter het huis, aansluitend op de keuken, is een groot terras, onder de grote notenboom is het dan zomers ook goed vertoeven. Op het terras vind U een BBQ en een vuurschaal

Het landhuis is voorzien van glasvezel en wifi (gratis).

De grote vijver is met hekwerk afgezet zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen op een 2500 M2 grasveld.

Parkeren

Parkeergelegenheid is er voldoende. Ongeveer 6 personenauto’s zijn makkelijk te parkeren op de eigen parkeerplaats

Geweldige locatie om tot rust te komen in een prachtige natuur.

Neem contact met ons op!

Hebt u een vraag of wilt u reserveren? Neemt u dan eenvoudig contact op via mail of belt u ons!